paketici (1)Više institucija danas je u Prijedoru organizovalo podjelu novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih ili marginalizovanih grupa.

Unikredit banka i Fondacija “Zajednički put” podijelili su paketiće za 117 učenika Centra “Sunce”, a zahvaljujući donaciji ove banke omogućena je i nabavka repromaterijala za izradu rukotvorina koje izrađuju mladi sa invaliditetom – korisnici Zaštitne radionice Fondacije “Zajednički put” Prijedor.

Informativno-tehnički centar Radio-televizije Republike Srpske Prijedor u saradnji sa ovdašnjim Centrom za socijalni rad organizovao je humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića “Novogodišnji osmijeh za svako dijete”.

paketici (2)“Zahvaljujući prijedorskim privrednicima i gradu Prijedoru prikupljeno je 100 novogodišnjih paketića, a Centar za socijalni rad uručuje zahvalnicu ITC-u RTRS Prijedor za doprinos njegovanju humanosti”, saopšteno je iz ITC RTRS.

Banjalučki Karitas upriličio je dodjelu paketića za djecu pripadnike romske nacionalne manjine u gradu na Sani, Centar za socijalni rad u saradnji sa humanitarnim organizacijama dodjelu paketića za djecu iz socijalno ugroženih kategorija, dok su “Željeznice Republike Srpske” priredile vožnju vozom s Deda Mrazom uz podjelu paketića od Prijedora do Omarske i nazad.

Udruženje građana “DON” Prijedor za sutra u 14.00 časova najavilo je podjelu paketića u okviru akcije “Dobro je biti dobar”.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

paketici (3) paketici (4)