masa i medvjedOvoga petka od 18 časova u Sportskoj dvorani „Mladost“ u Prijedoru biće odigrana predstava „Maša i medved“.

Hit predstava pokazuje pustolovine simpatične djevojčice Maše i medvjeda.

Maša je mala, preslatka devojčica sa najslađim osmijehom i neodoljivim pogledom. Osvojila je i srce jednog medvjeda koji joj je postao najbolji prijatelj. Maši je rođendan i presrećna je što organizuje rođendansku zabavu. Međutim, Zloćko Bocko (čarobnjak) zaledio je cijelu šumu i njene stanovnike i pokvario Mašinu zabavu. Maša i medvjed će probati da uz pomoć drugara iz publike pobijede Zloćka Bocka i da proslave njen rođendan.

Predstava je edukativnog karaktera, djeca aktivno učestvuju u interakciji sa glumcima. Predstava ima tri lika – Mašu, Medvjeda i Boćka Zloćka. Takođe ima pet songova: uvodni song, za svakog lika iz predstave po jedan song i završni song. Kroz predstavu se pokušava objasniti djeci i publici da treba biti dobar, da treba slušati svoje najbliže, da se vodi računa o higijeni, zubima i da nikako ne trebaju biti zli.

Ovom prilikom čitaocima internet portala www.prijedordanas.com poklanjamo tri puta po jednu ulaznicu za predstavu „Maša i medved“.

Ulaznice će osvojiti troje najbržih koji pošalju svoje ime i prezime na e-mail desk@prijedordanas.com .