winner-borci na tri strane (3)Ovaj vikend biće veoma sadržajan i bogat kada su u pitanju članovi prijedorskog Fight Cluba „Winner“.

-Zahvaljujući sigurno najboljem menadžeru sa naših prostora Mirku Skoki, borci našeg kluba nastupiće na tri takmičenja koja se održavaju u Sarajevu, Puli i Švajcarskoj. U glavnom gradu BiH boksovaće Adnan Žilić protiv veoma opasnog Mirze Begića, a tu je i Dražan Janjanin koji će se boriti sa Memnunom Nunom Hadžićem za Interkontinentalnu titulu po WBF verziji. Nikola Ivković će u Opatiji (Hrvatska) za protivnika imati mladog i perspektivnog domaćeg borca Luku Pupeka – potvrdio je trener „Winnera“ Gordan Zorić.

On je dodao da zahvaljujući sjajnoj saradnji prijedorskog kluba sa Draganom Pešićem, najboljim MMA borcem iz Republike Srpske, ovaj borac će se u Cirihu okušati i u jednom boks meču a za protivnika će imati renomiranog takmičara Denisa Dautija.

Na ovoj bokserskoj priredbi nastupiće i iskusni Saša Obradović – Cunami protiv Ramadana Hisenia dok će veoma talentovani borac iz Laktaša Damjan Savanović za protivnika imati iskusnog Sevdaila Sherifia.

Zorić se još jednom zahvalio prijateljima kluba a naročito Cafe baru „Monza“ iz Prijedora.

Treba napomenuti da će manifestacija Sarajevo Fight Night 2 na kojoj nastupaju Žilić i najstariji od braće Janjanin, biti direktno prenošena na TV Hayat.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Fight Club „Winner“

winner-borci na tri strane (1) winner-borci na tri strane (2)