rudar prijedor-grbKomesar za takmičenje Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Oljača odredio je termine finalnih utakmica Kupa.

Prva utakmica finala Kupa FSRS za takmičarsku sezonu 2014/15. između Fudbalskih klubova Rudar Prijedor i Krupa (Krupa na Vrbasu) odigraće se 19. avgusta 2015. godine (srijeda) u Prijedoru sa početkom u 17 časova.

Druga utakmica finala Kupa FSRS za takmičarsku sezonu 2014/15 između Fudbalskih klubova Krupa i Rudar Prijedor odigraće se 26. avgusta 2015. godine (srijeda) u Krupi na Vrbasu sa početkom u 17 časova.

Ukoliko FK Rudar Prijedor nije u mogućnosti organizovati utakmicu iz stava 1. ove Odluke na stadionu Rudar Prijedora prema terminu odigravanja, isti je obavezan, obavijestiti Takmičarsku komisiju FSRS o mjestu odigravanja prve finalne utakmice najkasnije pet (5) dana u odnosu na utvrđeni dan i termin odigravanja prve utakmice finala FSRS.

Ukoliko FK Rudar Prijedor ne bude organizovao utakmicu na stadionu Rudar Prijedora isti je obavezan organizovati utakmicu na stadionu koji ispunjava infrastrukturne uslove takmičenja Premijer lige FS BiH ili Prve lige FSRS.

FS RS