floorball turnir bl-najava (1)Nakon završetka sezone i osvajanja četvrte uzastopne titule Floorball Lige Bosne i Hercegovine, Floorball klub Gromovi, Banjaluka preko ljeta nastavlja sa sportskim aktivnostima.

Naime, ovog vikenda, 01. i 02. avgusta, u sportskoj dvorani Borik, Gromovi organizuju 7. Međunarodni Floorball turnir Floorball BL2015, u saradnji sa Komercijalnom bankom a.d. Banjaluka.

Na turniru će i ove godine nastupiti ekipe iz okruženja i inostranstva, što pokazuje da Banjaluka zauzima značajno mjesto na floorball sceni u ovom dijelu evrope.

floorball turnir bl-najava (2)Na ovogodišnjem izdanju Floorball BL2015 nastupaju ekipe:
1.Gladiator, Prijedor (BiH)
2.Gromovi, Banja Luka (BiH)
3.Jaws, Ljubljana (SLO)
4.Partizan, Beograd (SRB)
5.Snipers, Bratislava (SVK)

Na turniru je trebala nastupiti i ekipa Ares HC iz Mađarske koja je neočekivano otkazala put u Banjaluku.

“Pored takmičarskog dijela turnira, za naše goste smo pripremili i nekoliko iznenađenja i zajedničkih aktivnosti. Naš cilj je da gostujuće ekipe, pored dobrog floorballa, dožive grad Banjaluku u najboljem svjetlu, da se dobro provedu ovih 3-4 dana i na kraju krajeva, da to bude jedan od razloga zašto da dođu i sljedeće godine i da budu odlična preporuka za druge timove širom Evrope. Ovom prilikom pozivamo sve Banjalučane da nas posjete u subotu i nedjelju u sportskoj dvorani Borik, u terminu od 11 do 16 časova, te da svojim prisustvom uljepšaju ovaj sportski događaj i uživaju u sjajnim utakmicama”, navode iz “Gromova”, te dodaju da je ulaz besplatan.

Etrafika.net