Sonja Bašić, bivša ljubavnica Halida Muslimovića, tužila je pjevača jer joj navodno duguje 90.000 evra.

Nakon pet i po sati turbulentnog ročišta i iznošenja dokaza na sudu u Prijedoru, Sonja i njen advokat su potpuno otvoreno govorili za Kurir.

Skandal na suđenju u Prijedoru: Halid Muslimović napustio sudnicu dok je njegov sin svjedočio o dugu prema Sonji Bašić

– Danas se situacija potpuno rasplela, poslije današnjeg suđenja jasno je da je postojalo potraživanje koje smo u tužbi naveli i sam Halid Muslimović je priznao da su na njegov račun prebačena sredstva koja su navedena u potvrdama, što znači da je iznos tog potraživanja i dokazan – započeo je Sonjin advokat Dragan.

– On je i priznao da je komunicirao preko jedne društvene mreže sa Sonjom Bašić i priznao je da su te poruke koje je slao takve, tako da je sigurno i da se radi o pozajmici, međutim, najvažnije od svega je to što je on pokazao da nema nikakvih dokaza i da je učešće njegovo u ovom procesu potpuni promašaj nakon što su shvatili da su dokazi koje su priložili u pripremnom ročištu potpuno nezakoniti – izričit je advokat uz napomenu da je jasno da je postupak u završnoj fazi.

– Ne znam šta bih više rekla, potpuno sam izludjela, procedura me na jedan način nervira i ne mogu da razumijem da imam hiljadu dokumentacije dokaza, a da ovaj čovek nema ni “gram” dokaza i da ga nije stid i sramota da ovo meni radi, ne samo meni već i svojoj porodici, da je na samom kraju pokušavo da i mene i mog advokata zaustavi da riješimo ovo i da stavimo tačku i da ne želi dalje da ide sa ovim, a njegove riječi su prazne, a ja samo hoću svoje pare neka on riješi sa parama sve što ima, a ne riječima jer njegove riječi su za mene nula – bila je otvorena Sonja.

Ona se i dotakla priče o kojoj smo pisali, a reč je o novoj ženi iz Švajcarske koja takođe tvrdi da je bila žrtva prevare Halida Muslimovića.

– Lično tu ženu nisam nikada vidjela, ali jesmo pričali i znam za tu situaciju, čak sam i plakala kada sam čula jer sam veoma osjetljiva na djecu, a to je mnogo žalosna i istinita priča i sve što je pisano je potpuno tačno – potvrdila je ona za Kurir.

kurir.rs