U Bokserskom klubu „Pobjednik“ iz Prijedora tokom protekle decenije u ringu su izborili brojne pobjede.

Medalje su osvajali na domaćim i međunarodnim takmičenjima i tako donijeli brojna priznanja u grad na Sani.

Do novih odličja bi mogli u novoj opremi koju im je u znak podrške poslao regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

– Svi smo veoma zadovoljni. Imamo sada najljepšu opremu u BiH, fantastičnog je kvaliteta i dobro će nam poslužiti na takmičenjima. Zahvaljujemo se puno kompaniji Mozzart na ovoj podršci – kaže Željko Stegić, trener, borac i osnivač Bokserskog kluba „Pobjednik“, Prijedor.

Klub okuplja preko 45 omladinaca, juniora i seniora, od kojih je više od 20 aktivnih takmičara.

U ringu se bore amaterski i profesionalno.

Nakon napornih treninga, profesionalci odlaze na takmičenja u Premijer ligi BiH i Ligi Republike Srpske, kao i na brojna međunarodna borilišta.

U domaćim i ringovima širom svijeta posebno se ističe njihov borac Nikola Ivković.

On je višestruki prvak BiH, učesnik kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju i XIX Mediteranskih igara u Alžiru prošle godine.

„Pobjednik“ može da se pohvali sa tri prvaka BiH i četiri prvaka RS u različitim kategorijama i uzrastima U narednom periodu žele da ostvare što bolje rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni, te da omasove klub što većim brojem malih i velikih šampiona.

U tome imaju podršku Grada, navijača, sponzora i donatora među kojima je sada i Mozzart.

A upravo u novoj Mozzart opremi bokseri „Pobjednika“ će uskoro u ring.

Početkom marta omladinci i seniori takmičiće se na Prvenstvu BiH u Banjaluci i Živinicama, pa se nadaju novim pobjedama.

rtvbn.com