Zoran Bujić više nije trener “rudara”.

Rudar-Prijedor ostao je bez trenera. Nakon niza loših rezultata Zoran Bujić podnio je ostavku na mjestu glavnog trenera prvoligaša iz Prijedora, potvrđeno je iz ovog kluba.

“Nakon poraza protiv ekipe Sloboda Nova banka i niza lošijih rezultata u posljednjih nekoliko kola, šef strucnog staba Bujić Zoran, podnio je ostavku, koja je na današnjoj sjednici Upravnog odbora i prihvaćena. Ekipu će u narednom kolu sa klupe predvoditi pomoćnik Srđan Marjanović. Ovim putem klub se zahvaljuje šefu Bujiću na svemu i želi mu puno uspjeha u nastavku karijere. Buja, hvala i srećno”, navodi se u saopštenju Rudara.

Podsjećamo, Bujić je klupu “rudara” preuzeo na početku ove sezone nakon povratka Prijedorčana u prvoligaško društvo. U 11. utakmica ove sezone sa Rudarom upisao je četiri pobjede, tri remija i četiri poraza. Treba dodati da u posljednja tri kola Prijedorčani nisu osvojili niti jedan bod.

Osim Rudar-Prijedora, Bujić je ranije vodio Borac iz Kozarske Dubice, dok je u prošloj polusezoni bio na klupi federalnog drugoligaša Podgrmeča iz Sanskog Mosta.

mondo.ba