“Privredno jača Prijedorska regija ojačaće i Republiku Srpsku. Treći put Demokratskog narodnog saveza je put jače privrede, a ne dubljih podjela. To je put oslobađanja od poreza svakog ko zaposli 30 novih radnika i put izgradnje 1.000 stanova za mlade kako bi ostali ovde”, istakao je potpredsjednik DNS-a dr Duško Ivić u Prijedoru.

Ivić, koji je nosilac liste DNS za NSRS u izbornoj jedinici 1, rekao je da svako ko je bar jednom prošao kroz Prijedor i ovu regiju zna koliko ovdje ima potencijala i da Demokratski narodni savez ima ekonomski program oporavka privrede i za Prijedor i za cijelu Republiku Srpsku.

“Da bismo sproveli naš plan potrebna nam je što veća podrška. Zahvaljujući broju poslanika u NSRS i snazi DNS-a u prostornom planu Srpske uspjeli smo formirati Prijedorsku regiju, i Prijedor je postao regionalni centar, uspjeli smo da izglasamo izgradnju auto puta Prijedor-Banjaluka i Prijedor-Novi Grad kao i brzu cestu Prijedor-Dubica. Sada DNS ima plan da majke četvoro i više djece primaju nacionalnu platu a da boračku naknadu povećamo za 50%. Želimo da sačuvamo i učinimo profitabilnim naše rudnike, a da se u Prijedoru otvori nova fabrika. To su sve realne stvari koje možemo ostvariti svi zajedno”, poručio je potpredsjednik DNS-a i narodni poslanik Duško Ivić.

DNS – Treći put za Srpsku

***Sponzorisana objava***