Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić izjavio je danas da ta stranka ima kandidate za gradonačelnika Prijedora i načelnike opština Krupa na Uni, Srbac i Čelinac i da u njima očekuje pobjedu.

“Situacija u DNS-u u ove tri izborne jedinice je izuzetno dobra i ta pobjeda je neupitna. DNS će ovdje ostvariti jako dobar rezultat koji će nam pomoći da postignemo zacrtani cilj – da budemo druga politička partija u cijeloj Republici Srpskoj, ne samo u vladajućoj koaliciji”, rekao je Nešić novinarima u Prijedoru.

On je dodao da DNS više nema nikakvih unutrašnjih problema i da je jedini unutrašnji problem stalni, veliki i masovni priliv novih članova.

Predsjednik Gradske organizacije DNS Prijedor Dragutin Rodić rekao je da je veliki optimista jer zna snagu Prijedora, mjesnih odbora DNS-a i građana ovog grada.

“Ubijeđen sam da ćemo uz potpunu podršku vrha stranke ostvariti rezultat koji očekujemo, a to je da povećamo broj odbornika u Skupštini grada Prijedora i da dobijemo funkciju gradonačelnika Prijedora”, naveo je Rodić.

On je naglasio da u interakciji s građanima vidi da oni razumiju ono što nudi DNS i da će ta stranka do izbora, kroz programsku platformu, pokazati šta predlaže i šta će uraditi.

“To će biti period u kojem moramo da potvrdimo svoju politiku, a DNS je već sad potpuno spreman za izbore”, dodao je Rodić i zahvalio predsjedniku i članovima Predsjedništva DNS-a koji su odabrali Prijedor da danas bude domaćin sastanka DNS-a iz izbornih jedinica 1, 2 i 3, koje i nose najveći broj glasova na izborima za sve nivoe vlasti.

U Prijedoru je danas održan sastanak Predsjedništva DNS-a sa predsjednicima gradskih i opštinskih odbora, šefovima izbornih štabova, nosiocima kandidatskih lista i kandidatima za gradonačelnike i načelnike opština iz regionalnih odbora Prijedor, Lijevče i Banjaluka.

SRNA