„U Prijedoru ćemo nastojati da idemo sa jednim kandidatom u okviru postojeće koalicije iz sadašnje skupštinske većine, koju čine DNS i SDS. Što se tiče SDS kandidat je član Predsjedništva SDS Maja Dragojević-Stojić”, kazao je Šarović.

– SDS će imati 25 kandidata za načelnike i gradonačelnike i osam zajedničkih kandidata u koalicionom sporazumu sa drugim političkim organizacijama i vjerujemo u jako dobre rezultate. Ostalo je još nekoliko sredina u kojima trebamo odrediti kandidate ali će i to biti završeno u narednih 15 dana, istakao je danas, nakon sjednice Predsjedništva SDS-a, predsjednik Mirko Šarović.

„U Prijedoru ćemo nastojati da idemo sa jednim kandidatom u okviru postojeće koalicije iz sadašnje skupštinske većine, koju čine DNS i SDS. Što se tiče SDS kandidat je član Predsjedništva SDS Maja Dragojević-Stojić. Takođe, SDS će i u Bijeljini imati svog kandidata. To će biti prepoznatljiv kandidat iz SDS ili nestranačka ličnost koja dolazi iz privrednog i javnog života Bijeljine. Smatramo da imamo dobre šanse u tom gradu“, naglasio je Šarović.

rtvbn.com