Odlukom Fudbalskog saveza Republike Srpske, zbog situacije sa pandemijom korona virusa, prekinuta su sva takmičenja pa tako i prvenstva u futsalu.

Klub malog fudbala “Prijedor” je svoju prvu sezonu u Drugoj ligi RS-Grupa Zapad zvanično završio kao vicešampion.

Na tabeli su zauzeli drugo mjesto sa istim brojem bodova, ali i slabijim međusobnim skorom i gol razlikom u odnosu na KMF “Boračka” iz Gradiške, dok je na trećem mjestu KMF “Borac” Banjaluka sa tri boda manje.

-Odličan je to rezultat za nas obzirom da je stigao u debitantskoj sezoni i za manje od godinu dana od osnivanja kluba. Ono što nas posebno raduje jeste sjajan prijem kod prijedorske publike koja je svaku utakmicu u dvorani “Mladost” ispratila u velikom broju. Iskreno čestitamo našim sportskim prijateljima iz Gradiške na osvojenoj tituli, ali ostaje mali žal što nisu odigrana i preostala dva kola kako bi teren odlčio o prvaku – poručuju iz KMF “Prijedor”.

Uprava kluba na čelu sa sportskim direktorom i trenerom vrijedno radi na jačanju već postojećeg igračkog kadra kao i sponzorskog sektora kako bi se što bolje pripremili za narednu sezonu.

-Ovim putem rukovodstvo kluba kao i igrači žele da se zahvale svim sponzorima, gradu Prijedoru, dvorani “Mladost” kao i našim vjernim navijačima na velikoj podršci tokom debitantske sezone u kojoj smo zajednički predstavili naš grad u najboljem svjetlu uz želju i nadu da ćemo to nastaviti i u narednim sezonama – navode prijedorski futsaleri.

Uz sportski pozdrav, KMF “Prijedor” ovom prilikom želi da poruči zainteresovanim sponzorima da su vrata kluba otvorena za sve one kojima je sport, fudbal i futsal u srcu.

Priredio – www.prijedordanas.com