Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković ocijenio je da grad Prijedor uspješno završava ovu godinu, iako je, prema njegovim riječima, bila i politički turbulentna i iako je grad bio ponovo pogođen poplavama koje su nanijele znatnu štetu.

“Jako puno poslova je urađeno i zbog političkih turbulencija sve je na jedan teži način savladano. Ja vjerujem da smo svi zajedno na jednom zajedničkom putu razvoja našeg grada ka što boljem životnom standardu naših građana”, poručio je Đaković na tradicionalnom novogodišnjem prijemu koji je okupio više stotina zvanica.

On je naveo da je bilo mnogo projekata u infrastrukturi, da su u industrijskoj zoni “Celpak” počela raditi dva nova subjekta, a da se četiri nova grade, i da se nastavlja naredne godine izgradnja privrednih subjekata koji će dalje omogućiti zapošljavanje.

“Grad je izuzetno bio bogat kulturnim, umjetničkim i sportskim sadržajima za koje su pohvale dolazile sa svih strana, a bogatiji smo i za nekoliko novih manifestacija. Cijenim da smo i sve ostale tekuće poslove savladali i došli do nove 2020. godine”, dodao je Đaković.

www.prijedorgrad.org