prijem mediji (1)Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić izjavio je da je izuzetno zadovoljan radom medija koji izvještavaju iz ovog grada, i to i obimom i kvalitetom.

“Grad Prijedor poklanja dužnu pažnju informisanju javnosti, a bez novinara to ne bi bilo dovoljno i smatram da su mediji veoma važan stub društva i način na koji se promovišu pozitivne vrijednosti i naša nastojanja da se građanima učini život što kvalitetnijim u ovim vremenima”, izjavio je Pavić novinarima na tradicionalnom godišnjem prijemu upriličenom za predstavnike medijskih kuća u Prijedoru.

On je dodao da je stvaranje povoljnog ambijenta za razvoj jednog grada veoma značajno i da mediji u tome imaju važnu ulogu.

“Bitno je da mediji imaju na vrijeme informaciju i tačnu informaciju i da naš građanin zna šta je to što se radi i planira ubuduće”, rekao je Pavić.

On je ujedno zahvalio novinarima na trudu da se slika o Prijedoru u javnosti bude zaista onakva kakva jeste

prijem mediji (2)“Oduševljava me činjenica da se radi bez senzacionalizma i da se promovišu dobre vrijednosti i na tome sam vam svima zahvalan”, rekao je Pavić.

Direktor Informativno-poslovnog centra “Kozarski vjesnik” Zoran Sovilj rekao je da je saradnja sa lokalnom zajednicom izuzetna.

“Očekujemo da se ta saradnja na takav način i nastavi, a naročito kad je u pitanju poboljšanje materijalnih uslova za rad”, dodao je Sovilj, koji je i potpredsjednik Udruženja lokalnih radio-stanica Republike Srpske.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com