Članovi Kik-boks kluba „Gong“ iz Prijedora učestvovaće ovog vikenda na 12. Serbian Battle Championship, MMA manifestaciji koja će biti pravo uživanje za sve ljubitelje mješovitih borilačkih sportova.

Čak trojica Prijedorčana biće dio ovog spektakla koji će biti održan u Gradskoj hali “Mostonga” u Somboru ove subote.

Najtežeg protivnika imaće mladi Dragan Dragojević koji će se okušati protiv Brazilca Joilton Santosa, učesnika UFC-ovog rijaliti programa The Ultimate Fighter koji je u 20 profi borbi ostvario 13 pobjeda.

Dino Karupović će se boriti protiv Novosađanina Đorđa Markovića koji predstavlja Family Fight Team, dok će Emir Delkić za protivnika imati iskusnog Lea Zulića, njemačkog borca hrvatskog porijekla.

-Kvalitetno smo se pripremali u posljednjih mjesec dana. Iako članovi “Gong-a” za protivnike imaju iskusne i kvalitetne borce koji su favoriti, sigurno se neće predati i pružiće svoj maksimum kako bi napravili iznenađenje. Dragojević, Karupović i Delkić su klasični kikbokseri koji nemaju straha od heksagona, iako im je ovo prvo iskustvo takve vrste. Boriće se pošteno, kako bi na najbolji način opravdali poziv organizatora. Ukoliko se ukaže prilika za trijumf, siguran sam da će je moji momci iskoristiti – rekao je Nebojša Kuzmanović, trener KBK “Gong” Prijedor.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com