Upis u proljećni semestar je počeo i traje do 8. februara.

Centar za učenje stranih jezika “New Academy” nudi intenzivne i poluintenzivne kurseve engleskog, njemačkog, italijanskog jezika svih nivoa, od početnog do naprednog nivoa (od A1 do C2).

Nastavu izvode iskusni profesori koji, uz maksimalan angažman, pomažu u usvajanju i usavršavanju sve četiri jezičke vještine slušanje, čitanje, pisanje i konverzacija. Poseban akcenat se stavlja na konverzaciju, a vještina “govora” se razvija od samih početaka učenja do naprednih nivoa.

Kursevi se organizuju za sve uzraste, odnosno djecu predškolskog uzrasta, djecu osnovnih i srednjih škola, kao i za odrasle. Kurs za odrasle traje 90 časova, tako da kompletan jedan nivo završava za 3,5 mjeseca.

Centar takođe nudi i ekstra intenzivne i specijalizovane kurseve za zdravstvene radnike.

Centar za učenje stranih jezika “New Academy” nudi posebne popuste za pohađanje svih kurseva kao i besplatne pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita u partnerstvu sa licenciranim ispitnim centrima.

Popusti koje možete ostvariti:
-50% popusta za kurseve za djecu, cijena rate 18 KM
-20% popusta za članove iste porodice (roditelj ostvaruje 20%, a dijete 50% popusta)
-20% popusta za studente
-10% popusta za 1 dovedenog prijatelja
-50% popusta za 2 dovedena prijatelja
-100% popusta za 3 dovedena prijatelja
-posebni popusti za medicinske radnike.

Prijave se vrše u prostorijama Centra ili putem telefona 065/586-469. Možete nas pratiti i na Facebooku, Instagramu, Twiteru i Youtube kanalu.

Otvorite vrata svijeta!