paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-1U decembru kad nam dođe zima ljuta, Djeda Mraz nas obraduje više puta…

Djeda Mraz je ovoga puta obradovao mališane Ljubije, učenike od prvog do petog razreda Osnovne škole “Mladen Stojanović”.

Povodom dana dječije radosti i kraja prvog polugodišta, u fiskulturnoj sali ove škole upriličena je tradicionalna novogodišnja priredba koju su mališani sa svojim nastavnim osobljem pripremili za svoje roditelje i starije drugare koji su njihov nastup nagrađivali gromoglasnim aplauzima.

Na kraju priredbe stigao je i Djeda Mraz koji je obradovao sve mališane, darujući im novogodišnje paketiće koje je kao i prethodne godine obezbijedio Savjet učenika Mašinske škole iz Prijedora.

paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-2Radost, sreća i zadovoljstvo vidjeli su se na sve strane.

Svoje oduševljenje i radost nije krio David Mastikosa, učenik petog razreda koji je rekao da je presrećan današnjom predstavom a i paketićem kojeg mu je uručio Djeda Mraz.

Slično nam je rekao i Srđan Vuruna koji ne krije zadovoljstvo i radosno poručuje: “Ovo je predstava da pamti svaki osmijeh. Srećan sam zbog toga”.

Svoje male drugare podržali su i stariji.

Jedan od njih je i Neven Babić iz Miske Glave, učenik osmog razreda koji kaže da je došao da bude podrška mališanima.

paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-3-Svaku tradiciju mora istorija zapisati. Srećan sam da i mi koliko toliko pokazujemo svima da ima života i kod nas i da je budućnost na nama jer kakvi smo mi, takva nam je budućnost – poučno nam kazuje Babić.

Svetlana Radaković- Ružičić izrazila je u ime kolektiva škole veliku zahvalnost Savjetu učenika Mašinske škole iz Prijedora i nada se i daljoj uspješnoj saradnji, a kroz ovaj primjer učenici su pokazali da ni djeca Ljubije nisu zaboravljena.

Djeda Mraz je imao poruku i za naš portal, poželjevši nam puno uspjeha u daljem radu i dodao da svima želi puno zdravlja, sreće i ljubavi sa porukom: “Budite dobri”.

Tekst i foto – Mladen Karan/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-4 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-5 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-6 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-7 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-8 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-9 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-10 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-11 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-12 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-13 paketici-priredba-os-mladen-stojanovic-ljubija-14