df-prijedor-komsic-nove-prostorije-1U Prijedoru je ove srijede boravila visoka delegacija Demokratske fronte, na čelu sa predsjednikom Željkom Komšićem, koja je posjetila Gradski odbor ove stranke i prisustvovala zvaničnom otvaranju njenih novih prostorija u centru grada.

Obraćajući se prisutnima, Komšić je istakao zadovoljstvo što je GO DF Prijedor za kratko vrijeme uspio da postane parlamentaran, odnosno da na lokalnim izborima ove godine osvoji jedan mandat u Skupštini grada.

-Čestitam na izbornom rezultatu koji su naši članovi ostvarili u Prijedoru. DF želi biti stranka cijele Bosne i Hercegovine, a samim time i politički faktor i u Republici Srpskoj. Naše težnje su da svim građanima BiH pokažemo da ćemo raditi u ime svih njih, nekada je to teško, ali izabrali smo taj put i njega ćemo se do kraja držati – rekao je Komšić.

df-prijedor-komsic-nove-prostorije-2Povjerenik DF-a Prijedor Nijaz Brkić je izrazio zadovoljstvo posjetom predsjednika stranke.

-Naša novotvorena kancelarija u centru grada će biti otvorena za sve građane. Učinićemo sve ono što je u našoj moći da postanemo i ostanemo respektabilna stranka u Prijedoru iako smo osnovani tek prije pola godine – dodao je Brkić.

Okupljenima se obratio i Mirsad Duratović, odbornik Demokratske fronte u Skupštini grada Prijedora.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Demokratska fronta