zrk-mira-2015-16-1Novi derbi očekuje rukometašice „Mire“, u prvenstvu Premijer lige BiH.

Poslije pobjede nad „Neretvom“ iz Jablanice (28:21) u susretu dvije, od tri preostale ekipe sa maksimalnim učinkom, kao drugoplasirane, u okviru 4.kola, dočekuju danas od 17:00 časova u sportskoj dvorani „Mladost“ u gradu na Sani trećeplasiranu „Ilidžu“.

Iz najuspješnijeg prijedorskog sportskog kolektiva u posljednjoj deceniji pozivaju još jednom svoje navijače i ljubitelje rukometa da dođu na tribine, jer će imati priliku da uživaju u kvalitetnoj igri.

-Ilidža ima veoma dug status u premijerligaškoj konkurenciji, uvijek je u samom vrhu tabele i jedna je od rijetkih ekipa koja ima veliki broj nastupa u Evropi. Međutim, dolaze na nama dobro poznat teren i spremni smo da motivisano i borbeno bodove sačuvamo u Prijedoru. Dva derbija kod kuće će nam pomoći da odigramo čvrste utakmice pred najteže gostovanje u jesenjem dijelu prvenstva kada idemo u Grude na megdan istoimenom rivalu, koji je na liderskoj poziciji. Nova tri boda bi za nas bili dodatna snaga i motiv da se učvrstimo u samom vrhu tabele i sa takvim ciljem prilazimo ovom meču – naglasila je trener „Mire“ Ljubica Ivetić.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com