turnir dedo crnalic-pobjednik fsa prijedor (4)Ekipa FSA Prijedor je u susretu klubova sa teritorije prijedorskog Područnog fudbalskog saveza u okviru prvenstva Regionalne lige Republike Srpske-grupa Zapad savladala Ravan sa 2:1.

Da su izabranici trenera Nenada Bašića bili malo koncentrisaniji u realizaciji napada, ali i da se u nekoliko navrata nije istakao golman rivala iz Međeđe Marko Reljić njihov trijumf mogao je biti i ubjedljiviji.

Domaći su poveli u 8.minuti kada je na „povratnu“ loptu Miloša Stevića natrčao najbolji akter meča Srđan Torbica i sa ivice šesnaesterca smjestio je u protivničku mrežu.

Sa rezultatom 1:0 otišlo se na odmor.

U nastavku, u 54.minuti Mirnes Karupović je izašao sam pred Reljića, koji je tada bio nemoćan i povisio na 2:0, a vrijedi u ovom periodu igre pohvaliti učinak 16-godišnjeg Darka Stojakovića, jer se ulaskom u igru istakao u redovima Prijedorčana.

Gosti, koji su se uglavnom usmjerili ka odbrani svog gola, samo u dva navrata ozbiljnije su zaprijetili, da bi u 84.minuti njihovu akciju krunisao, ljetošnje pojačanje iz grada na Sani Aleksandar Parhamov, postavivši konačan ishod ovog korektnog susreta.

FSA Prijedor: Ravan 2:1(1:0)

Prijedor
Stadion: „Poljana“
Gledalaca: 50
Sudija: Milan Gvozden (Prijedor) 7
Strijelci: Torbica u 38. i Karupović u 54. za FSA Prijedor, a Parhamov u 84.minuti za Ravan
Žuti karton: Milanović (Ravan)

FSA PRIJEDOR:
Novaković 6, Bilaković 7, Galonja 7, Čačić 7, Kotaran 7, Granatić 6,5 (od 59. Stojaković 7), Torbica 7,5, Stević 6,5, Mršić 7,5, Rudak 7, Karupović 6,5.

RAVAN:
Reljić 7, Grahovac 7, Milanović 6,5, Miodragović 6,5, Trivić 6,5, Kovačević 6,5, Pekija 6,5 (od 56. Gačić 6,5), Parhamov 7, Tošić 6, Babić 6 (od 46. Trbojević 6,5), Marinović 6

Igrač utakmice: Srđan Torbica

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com