tekstilac-rudar prijedor-rezultatNa drugom „vezanom“ gostovanju na startu prvenstva Prve lige Republike Srpske igrači Rudar-Prijedora odlaze u Vojkoviće, gde će im domaćin biti Slavija iz Istočnog Sarajeva.

Sigurno je da će najveća uzdanica momaka, koji nastupaju u „žuto-plavim“ dresovima, biti prošle sezone uz golmana Dalibora Kozića, najstandardniji i najzapaženiji prvotimac, Bojan Burazor.

Neumorni „vezista“ svojim profesionalnim odnosom u svakoj utakmici svima je bio za primjer.

-Sigurno je da nas očekuje izuzetno teško gostovanje rivalu koji je, kao i mi, ispao iz Premijer lige BiH. Čitave ove sedmice smo odgovorno i kvalitetno radili na treninzima sa ciljem da pokušamo da spremni uđemo u meč i izborimo povoljan rezultat. Biće svaki osim poraza, a vjerujem da ukoliko naša ekipa pruži maksimum, uspjeće u namjeri da iznenadimo „sokolove“ – rekao je Burazor.

rudar prijedor-slavija-rezultat (4)Šef stručnog štaba Prijedorčana Zlatko Jelisavac neće moći da računa na sve raspoložive snage, ali se nada da će njegov mladi tim moći dostojno da se suprotstavi Slaviji.

„Rudarima sa Sane“ neće moći da pomogne jedan od organizatora njihove igre Aleksandar Vojnović, koji je zbog dva žuta kartona „pocrvenio“ u Derventi protiv Telstilac Korta, dok su povrijeđeni Rastko Rokvić i ovoljetošnje pojačane iz Kozare (Gradiška), Aleksandar Majdanac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com