udruzenje rudarka ljubija-kostimi-donacija za skolu (1)Udruženje žena “Rudarka” iz Ljubije doniralo je Osnovnoj školi “Mladen Stojanović” u Ljubiji kostime koji će itekako dobro doći vrijednoj i razigranoj školskoj sekciji za nastupajuće školske aktivnosti poput raznih priredbi, maskenbala i sl.

Direktorica ove škole Svetlana Radaković Ružičić izrazila je zahvalnost Udruženju žena i istakla da će njeni učenici još više napredovati u svom radu, sada kada imaju kvalitetne kostime i potrebnu opremu za razne školske programe i aktivnosti.

Ova škola je svojim brojnim aktivnostima i učešćima na manifestacijama pokazala spremnost za timski rad i napredak, a sve kroz igru, pjesmu i zabavu.

Ružičićeva je naglasila da je njena školska sekcija već spremna za maskenbal koji se održava na glavnom gradskom trgu u okviru „Prijedorskog kulturnog ljeta“.

-Do sada smo uvijek osvajali nagrade na maskenbalima i nadam se da ćemo tu tradiciju nastaviti i ove godine – zaključila je Ružičićeva.

Tekst i foto – Mladen Karan/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

udruzenje rudarka ljubija-kostimi-donacija za skolu (3) udruzenje rudarka ljubija-kostimi-donacija za skolu (4) udruzenje rudarka ljubija-kostimi-donacija za skolu (5) udruzenje rudarka ljubija-kostimi-donacija za skolu (2)