takmicenje-prijedor moj grad u srpskoj-trece kvalifikacije (1)Učenici OŠ “Petar Kočić” iz Prijedora i OŠ “Kozarac” iz Kozarca treći su polufinalisti međuškolskog takmičenja učenika od prvog do petog razreda “Prijedor, moj grad u Srpskoj”.

Kviz znanja i vještina u poznavanju užeg i šireg zavičaja, odnosno Prijedora, kao važnog činioca u razvoju Republike Srpske obuhvata pitanja iz nastavnih predmeta moja okolina, priroda i društvo i poznavanje društva u skladu sa nastavnim planom i programom.

Dva polufinalna takmičenja predviđena su za 2. i 16. april, dok je finale planirano za 23. april.

Osnovna škola “Petar Kočić” i kompanija “Arselor Mital Prijedor” organizatori su takmičenja, a partneri su grad Prijedor, Republički pedagoški zavod i Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, dok je prijatelj takmičenja kompanija sportske opreme “Sport vision”.

RTV Prijedor
Foto – Silvana Batoz/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

takmicenje-prijedor moj grad u srpskoj-trece kvalifikacije (3) takmicenje-prijedor moj grad u srpskoj-trece kvalifikacije (4) takmicenje-prijedor moj grad u srpskoj-trece kvalifikacije (5) takmicenje-prijedor moj grad u srpskoj-trece kvalifikacije (2)