rudar prijedor-olimpic-juniori (1)U okviru 18. kola Omladinske Premijer lige BiH, kadeti i juniori Rudar-Prijedora dočekali su na Gradskom stadionu u našem gradu vršnjake iz sarajevskog Olimpica te su ostvarili polovičan učinak.

Izabranici trenera Srđana Marjanovića doživjeli su minimalan poraz, a strijelac jedinog pogotka bio je Rondić u 66. minuti susreta.

Juniori su imali više sreće i znanja pa su nakon preokreta slavili pobjedu od 3:2.

U jeku napada domaćih gosti su poveli u 36. minuti.

Izgubljena lopta na sredini terena, polukontra Sarajlija, povratna lopta sa desne strane i sa nekih 12 metara pogađa Jukan.

rudar prijedor-olimpic-juniori (2)Šest minuta kasnije gužva u kaznenom prostoru gostiju, lopta dolazi do Stojića koji pogađa za 1:1, a tim rezultatom je završilo prvo poluvrijeme.

Najljepši trenutak meča viđen je u 53. minuti.

Predrag Lajić je sa gotovo 30 metara od gola gostiju po sredini izveo slobodan udarac i pogodio donji desni ugao protivničkog golmana za 2:1.

Gosti do poravnanja dolaze takođe iz slobodnog udarca, sa 18 metara, a pogodio je Varešanović u 85. minuti.

Samo dvije minute kasnije Gavranović ubacuje sa desne strane, lopta dolazi do Ćatića koji je precizan za pobjedu od 3:2 i veliko slavlje izabranika trenera Zorana Bujića.

Kadeti i juniori Rudar-Prijedor igraju danas meč 19. kola Omladinske Premijer lige BiH a gostuju ekipi Drine iz Zvornika.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

rudar prijedor-olimpic-juniori (3) rudar prijedor-olimpic-juniori (4) rudar prijedor-olimpic-juniori (5) rudar prijedor-olimpic-juniori (6) rudar prijedor-olimpic-juniori (7) rudar prijedor-olimpic-juniori (8)