fondacija zajednicki put-skola stranih jezikaFondacija „Zajednički put“ Prijedor u sklopu svog društvenog angažmana u Prijedoru i šire, i uz podršku osnivača gospođe Semire Hoffmann, realizacuje i II ciklus projekta „Škola stranih jezika“ čiji je osnovni cilj omogućavanje svim zainteresovanim građanima, prvenstveno mladim ljudima naše zajednice, učenje stranih jezika po izuzetno povoljnim cijenama.

Za izuzetan angažman i zalaganje u toku 2015. godine Fondacija „Zajednički put“ je svojim volonterima kao nagradu dodijelila učenje stranog jezika po izboru. U ponudi naše škole možete pronaći engleski, njemački, italijanski, francuski i norveški jezik.

Nagrađeni volonteri su Nataša Torbić, Ivana Marić, Tina Marić, Dejana Vujnović i Petar Praštalo koji su u skladu sa svojim interesima odabrali učenje nekog od prethodno navedenih stranih jezika.

Visoka ocjena u školi, obezbijeđena stipendija za studij ili usavršavanje u inostranstvu, stalno zaposlenje ili zanimljivo putovanje samo su neki od ciljeva koje možete lakše realizovati učenjem stranih jezika.

Fondacija „Zajednički put“ Prijedor