avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (1)U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18.30 sati na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, u Kamičanima kod Prijedora smrtno je stradalo jedno lice.

Navodno je riječ o motociklisti koji je iz još nepoznatih razloga pao i zajedno se s motorom otklizao na suprotnu stranu puta gdje je podletio pod auto, Mazdu stranih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Prijedora.

U nesreći je povrijeđeno i jedno maloljetno lice koje se nalazilo u automobilu, a koje je, kako saznajemo, zbrinuto u opštoj bolnici u Prijedoru.

Osim policije PS za sigurnost saobraćaja iz Prijedora na mjestu uviđaja, koji je još u toku, je i Igor Cimeša, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva iz Banjaluke.

Dnevni avaz

avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (2) avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (3) avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (4) avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (5) avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (6) avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (7) avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (8) avaz-saobracajka kamicani-motor-mazda (9)