winner-kokot-fajkovicDvojica članova Fight Cluba „Winner“ iz Prijedora, Jovica Kokot i Albin Fajković, trebalo je da nastupe danas na drugom FFC Futuresu koji se održava u Opatiji.

Kažemo trebalo, jer se Albin Fajković nije pojavio na jučerašnjem vaganju u Opatiji zbog lakše saobraćajne nesreće koju je doživio kod Bihaća. On je tom prilikom ugruvan pa se nije željelo rizikovati sa nekom ozbiljnijom povredom tokom borbe.

Jovica Kokot se tokom prijepodneva borio sa Bulešićem za plasman u polufinale a izgubio je odlukom sudija 0:3.

-Kokot je dobro odradio „ručnu“ tehniku i zadao je dosta kvalitetnih udaraca, ali je njegov protivnik bolje radio „koljena“, što se više boduje po pravilima K1, pa je u konačnom zbiru bodova izgubio od Bulešića. Žao mi je što Fajković nije ni imao priliku da se bori ali nismo željeli riskirati sa ozbiljnijim povredama – rekao je Gordan Zorić, trener Fight Cluba „Winner“ iz Prijedora.

-Sam poziv da naša dva borca učestvuju na jednom ovakvom takmičenju znači mnogo i dokaz je da se u našem klubu kvalitetno radi. Ovo nije ni prvi ni posljednji poraz i siguran sam da će već sljedeći put biti bolje. Na nama je da vrijedno treniramo i radimo, a pobjede će doći – dodao je Zorić.