Nastupom na Tuborg Garden Festu u Prijedoru 6.jula, Beogradski sindikat će obilježiti 25 godina postojanja na sceni, a u grad na Sani stižu ponovo nakon 2012.godine.

Po aktivnom trajanju, broju članova i publike koju okupljaju na nastupima, Beogradski sindikat je najveća srpska hip hop grupa.

Član benda Boško Ćirković – Škabo kaže da su posebno vezani za svoju publiku preko Drine, kojoj su i posvetili pjesmu “Jedina Srpska”, za koju je izašao i spot u martu mjesecu ove godine.

“Poslije 13 punih godina diskografske pauze, prošle godine smo objavili svoj četvrti studijski album pod nazivom “Sindikalno proleće”, na kojem se nalaze 23 pjesme. Presrećni smo što smo uradili jednu ovako kompleksnu muzičku cjelinu. Bilo je lijepo raditi i singlove, ali album je ipak album”, ističe Škabo.

“Siguran sam da će publici u Prijedoru biti zanimljivo da čuje dobre stare sindikalne poruke upakovane u novo muzičko ruho, a da će biti zadovoljni i poštovaoci starog BS zvuka. Spremite se, jedite nešto lagano prethodni dan, pijte mnogo vode, zato što sindikalni kardio trening stiže u vaš grad”, poručio je Škabo.

Podsjećamo prve festivalske večeri, u petak, 5.jula, na Tuborg Garden Festu nastupaju Parni valjak, Kralj Čačka, Mile Kekin, Detour i Plan B.

Uz Beogradski sindikat nezaboravnu žurku naredne noći, u subotu, 6.jula, obećavaju i Grše, Mortal Kombat, Who See i Sinhro.

Dvodnevne ulaznice, po promotivnoj cijeni od 30 KM, dostupne su putem servisa Gigstix.ba, kao i na prodajnim mjestima Gigstixa. Rezerviši svoje mjesto na vrijeme za nezaboravno Tuborg Garden Fest iskustvo u Ljetnoj bašti Prijedor.

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, ali na Facebook i Instagram stranicama festivala.