Povodom obilježavanja 04. aprila Dana policije Republike Srpske u prostorijama Policijske uprave Prijedor organizovan je prijem za predstavnike pravosudnih institucija sa područja grada Prijedora kojem su prisustvovali predstavnici Okružnog i Osnovnog suda i Okružnog javnog tužulaštva Prijedor.

Prijem je upriličen i za predstavnike Mjesne boračke organizacije Ministarstva unutrašnjih poslova SJB-CJB Prijedor, Boračke organizacije 7. Odreda Specijalne brigade policije, Boračke organizacije Grada Prijedora, Udruženja penzionera i Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Prijedor.

Načelnik Policijske uprave Prijedor Dragan Milojica istakao je dobru saradnju sa pravosudnim institucijama i rekao da se svakodnevno radi na jačanju kapaciteta kako bi se unaprijedili procesi zajedničkog djelovanja, sa posebnim akcentom na istrage krivičnih djela organizovanog kriminaliteta.

Rukovodstvo Policijske uprave Prijedor je izrazilo zahvalnost svim penzionisanim pripadnicima za doprinos koji su dali tokom svog radnog angažmana u policiji.

Načelnik Milojica je rekao da Policijska uprava Prijedor pored redovnih poslova i zadataka pruža maksimalnu podršku boračkim organizacijama i drugim institucijama i udruženjima iz ove kategorije.

PU Prijedor