Gradski odbor Partije demokratskog progresa Prijedor obilježio je danas krsnu slavu, Sveta Tri Jerarha.

Predstavnici ove političke partije organizovali su slavski ručak uz prisustvo članova PDP-a i gostiju.

Obilježavanju slave u Prijedoru prisustvovali su predsjednik stranke Branislav Borenović i te narodni poslanik Milanko Mihajilica.

Među gostima su se našli i delegacija Srpske demokratske stranke Prijedor na čelu sa predsjednicom Gradskog odbora Majom Dragojević Stojić te predstavnici Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića.

Prisutnima su se obratili predsjednik GO PDP Prijedor Miodrag Deretć, te Borenović i Dragojević Stojić.

Deretić je izrazio zadovoljstvo što je Partija demokratskog progresa ostala na svom zacrtanom putu borbe za bolje sutra svih građana Republike Srpske i borbe protiv trenutne vlasti.

On je dodao da su kancelarije ove stranke na novoj adresi, u ulici Branislava Nušića 5 (zgrada pored Muzičke škole), i da su otvorene svakog radnog dana od 11 do 13 časova za sve Prijedorčane koji žele promjene u svom gradu.

Predsjednik PDP-a je rekao da upravo ovaj praznik Sveta tri jerarha na simboličan način pokazuje slogu, jedinstvo i zajedništvo.

-Drago mi je da smo na okupu i na jednom mjestu predstavnici PDP-a, SDS-a i Liste za pravdu i red. Upravo ove tri stranke treba da uz slogu, jedinstvo i zajedništvo donesu neophodne promjene u Prijedoru – poručio je Borenović.

-U Prijedoru postoji velika šansa za napredak opozicije jer je narod nezadovoljan postojećim stanjem. Treba da se udružimo i damo sve od sebe da zajedno dobijemo gradonačelnika – rekla je Dragojević Stojić.

Osim u Prijedoru, danas je PDP svoju krsnu slavu obilježio najprije u centrali stranke, a zatim i u gradskim i opštinskim odborima Banjaluka, Novi Grad, Šekovići, Brčko, Doboj i mnogim drugim odborima stranke.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com