Kraj sezone u Omarskoj dočekali su na posljednjem mjestu prvoligaškog karavana i na prvom mjestu po posjećenosti domaćih utakmica u eliti Srpske.

Turbulentna godina zatvorena je u klupskim prostorijama u društvu igrača, stručnog štaba, članova uprave, gradonačelnika Prijedora Slobodana Javora i direktora kompanije “Mital” Mladena Jelače.

– Bila je ovo teška godina, u kojoj je prvo u maju obezbijeđen opstanak u Prvoj ligi, zatim je na dostojanstven način proslavljeno pola vijeka postojanja, a onda je prva polusezona odigrana ispod očekivanja uz mnogo nesrećnih poraza. Međutim ništa nije izgubljeno i svi zajedno krećemo u operaciju “Opstanak u Prvoj ligi”. Ovaj klub i ovo mjesto, te naši navijači, zaslužuju borbu do kraja, zaslužuju prvoligaša. Imamo obećanja gradonačelnika Prijedora Sloboda Javora i direktora “Mitala” Mladena Jelače da će nam pomoći da bismo ispunili obaveze iz ove polusezone, ali i da ćemo na proljeće imati znato veća finansijska sredstva – navedeno je na zvaničnoj stranici Fudbalskog kluba Omarska.

Glas Srpske