FK Rudar-Prijedor u subotu na domaćem terenu dočekuje FK Radnik iz Bijeljine. Trener FK Rudar-Prijedor Vule Trivunović kaže da je ova utakmica prekretnica u sezoni i može da usmjeri ciljeve kluba. Ističe da će kvalitetnom igrom pokušati doći do tri boda kako bi ostali konkurentni i borili se za Premijer ligu na proljeće.

“Mene zanima povratna reakcija mojih igrača. Želim da vidim tu volju, htjenje i energiju kao što je na treningu, da se prenese na utakmicu, ukoliko to bude, imamo se čemu nadati. Ove prethodne utakmice su pokazale da bi najsretniji bili kada bi utakmice trajale jedno poluvrijeme, mislim da bi tu bili apsolutno prvi, ali na nama je da ih ubjedimo da utakmica u subotu možda traje 100 minuta i da 100 minuta moraju izgarati na terenu ukoliko želimo da ostvarimo pobjedu i pokažemo da u ovom momentu nisu toliko kvalitetniji od nas”, kaže Trivunović.

Igrač prijedorskog Rudara Aleksandar Milaković tvrdi da će domaći fudbaleri dati svoj maksimum u ovoj utakmici.

“Sigurno da smo svi u klubu željeli da je bodovni zaostatak manji, ali šta je tu je. Mi ćemo dati sve od sebe da smanjimo bodovni saldo na minus 4 pred zimsku pauzu tako da ja vjerujem u svoje igrače i komplet klub da to možemo napraviti i pobjediti ekipu Radnika”, kaže Milaković.

Ova utakmica u okviru 17. kola mtel Prve lige RS igra se u subotu u 13 časova na Gradskom stadionu.

kozarski.com