Fudbaleri Rudar Prijedora sve više zaostaju u borbi za prvo mjesto u Prvoj ligi Republike Srpske. Ekipa trenera Vuleta Trivunovića poražena je na gostovanju u Omarskoj.

Posljednjeplasirani tim ove sezone je ostvario značajan trijumf u borbi za opstanak, a poraz je veoma teško pao mladom stručnjaku

– Definitivno je pobijedila ekipa koja je imala veći karakter. Jako je bio težak teren, ali sam rekao svojim igračima da su ovo utakmice koje se dobijaju samo na karakter. Nevjerovatna energija sa tribina, igrača na terenu donijela je zaslužen trijumf domaćem timu. Bio je zaista sjajan sportski ambijent, a nama ostaju naši problemi. Nažalost, ovaj meč je pokazao da ova ekipa nema karakter koji joj je potreban da bi ostvarila zacrtane ciljeve – rekao je Vule Trifunović, trener Rudar Prijedora.

Ni dolazak Trivunovića nije značajno promijenio neke stvari u igri Prijedorčana koji i dalje igraju u grču, teško dolaze do golova i to se onda osjeti u rezultatima. U narednom kolu Rudar Prijedor će biti domaćin Sutjesci.

Glas Srpske