Tradicionalnom manifestacijom “Veče domaće kuhinje” Gradski odbor SNSD-a Prijedor obilježio je 25 godina postojanja.

“Veče domaće kuhinje” već godinama organizuje Aktiv žena Gradskog odbora SNSD-a Prijedor.

Na brojnim štandovima predstavljeni su gastro specijaliteti Prijedora i Potkozarja, koje su pripremile članice iz 33 mjesna odbora Aktiva žena SNSD-a Prijedor.

“Žene su uvijek bile snaga i podrška SNSD-a, to su večeras i pokazale”, rekla je Dubravka Rađenović, predsjednica Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Prijedor.

Dragoslav Kabić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor rekao je da se nakon 25 godina sumiraju rezultati, te da se od malog opštinskog odbora došlo do najveće političke partije u Prijedoru.

“Naši radovi koje izvodimo daju garanciju da ćemo i u narednom periodu sigurno imati dobre rezultate i iduće godine osvojiti ponovo mandat gradonačelnika i najveći broj odbornika”, rekao je on.

Gradski odbor SNSD-a Prijedor jedna od najaktivnijih, najboljih i najmasovnijih organizacija, 25 godina bili smo i vlast i opozicija u ovom gradu, rekao je Milorad Dodik, lider SNSD-a.

“SNSD je i danas moćan, snažan i jak. S namjerom da buduće decenije obilježi svojim pobjedama ne samo u Prijedoru, nego i širom Republike Srpske”, istakao je Dodik.

Dodik je istakao da je u proteklom periodu mnogo toga urađeno ili se radi u Prijedoru.

“U ovom trenutku više od pet miliona KM se ulaže samo u rekonstrukciju i izgradnju novih lokalnih puteva. Radi se i na vodovodu, kojim će biti obuhvaćeno više od 650 domaćinstava. Obezbijeđena su sredstva za dvije sportske dvorane, u Omarskoj i u Prijedoru koja drugo čeka da bude završena. U finalizaciji je koncept za rekonstrukciju i modernizaciju bolnice za šta će Vlada RS do kraja godine donijeti odluku i za šta je potrebno desetine miliona KM. Izgradnja auto-puta i rješavanje akutelnih zastoja govori da nismo odustali od svih važnih pitanja. Ranije smo dogovorili regulisanje ribnjaka i Vlada RS će pomoći da grad kupi ribnjak”, rekao je Dodik.

kozarski.com