Policijskoj upravi Prijedor, dana 28.10.2022. godine, oko 22,04 časova, prijavljeno je da je u mjestu Tukovi, grad Prijedor, došlo do saobraćajne nezgode, u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Uviđajem na licu mjesta, kojem je prisustvovao tužilac Okružnog Javnog tužilaštva Prijedor, utvrđeno je da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali A.L. iz Prijedora upravljajući motociklom marke „Gilera“, K.Č. iz Prijedora upravljajući motociklom marke „Pjađo“ i jedno maloljetno lice koje je upravljalo motociklom marke „Pežo“.

Težak sudar u Prijedoru: Jedan mladić poginuo, drugi teško povrijeđen – FOTO

U saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao A.L, dok je maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede i trenutno se nalazi u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, a poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i da budu oprezni prilikom kretanja u nepovoljnim veremenskim uslovima kada su mokri kolovozi.

PU Prijedor