“Vrijeme je da umjesto praznih priča imamo pune ulice ljudi. Da Prijedor i svako drugi mjesto u Srpskoj vrve od mladosti. Treći put je plan za opstanak i ostanak mladih ovdje”, poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić u razgovoru sa građanima Prijedora.

Nešić je istakao da za njega, kao budućeg člana Predsedništva BiH, Treći put znači plan da Republika Srpska jača i ne gubi i da to može samo saradnjom ako su drugi na saradnju spremni.

“Silom niko ništa nije postigao protiv Srba. Mi smo stari, hrišćanski narod koji zna da trpi jer zna da to radi od ideala i zavjeta koji su veći od života. Zato vam se zaklinjem – zbog mene neće početi nijedna kriza, biću čovjek usmjeren na rješenja ali vam se isto tako zaklinjem – zbog mene Republika Srpska neće izgubiti ni pedalj svojih nadležnosti”, kazao je predsjednik DNS i kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske složio se da je ostanak mladih prioritet i istakao da Treći put DNS znači plan zapošljavanja 10000 mladih i ukidanja poreza za one ispod 35 godina koji su samostalni preduzetnici i privrednici ispodprosječnih primanja. “Napravili smo plan po kome će majke četvoro i više djece imati platu jer su heroji Srpske a za 1000 mladih izgradićemo stanove da bi ostali da žive ovdje jer mi znamo da je porodica stub društva”, poručio je potpredsjednik DNS iznoseći konkretne mjere koje će obezbijediti godišnji rast od 5% i omogućiti sprovođenje ovog plana.

Duško Ivić, nosilac liste DNS za NSRS u izbornoj jedinici 1 istakao je da je suština Trećeg puta ekonomija i stabilnost.

“Politika nije sprint nego maraton, pitanje volje, kadrova i plana. A Treći put ima plan i program za ekonomski rast, za ostanak mladih i za energetsku stabilnost”, poručio je Ivić.

***Sponzorisana objava***