Fudbaleri Rudar-Prijedora su veoma nezadovoljni stanjem u klubu i činjenicom da im uprava kluba nije izmirala velika dugovanja.

Zbog toga postoji mogućnost da se odluče na radikalan potez neodigravanje utakmice 24. kola Premijer lige BiH protiv Borca. Meč je zakazan za sutra (subota, 15 časova), ali je pitanje da li će do njega da dođe.

Pojedini fudbaleri s kojima smo imali kontakt žele da ostanu anonimni, ali su nam potvrdili da je moguće da ponovo stupe u štrajk.

– Skupština je odložena tri ili četiri puta, a obećanja o izmirenju dugovanja nam nisu ispunjena. Čini se da štrajk kada nismo trenirali nije uozbiljio ljude koji brinu ili treba da brinu o klubu, a razmišljamo da ne odigramo meč protiv Borca. Znamo da je to nepopularan potez, ali jednostavno našem strpljenju je došao kraj – poručili su fudbaleri Rudara.

Podsjetimo da su fudbaleri Rudar-Prijedora jednom već štrajkovali i uprkos dugovanjima odigrali meč protiv Radnika gdje su osvojili bod. Nakon toga im je isplaćen jedan dio dugovanja i obećana isplata drugog dijela. Međutim od toga sve do danas nije bilo ništa.

srpskainfo.com