Lice A.H. iz Prijedora osumnjičeno je da je od taksi vozača, uz prijetnju vatrenim oružjem, otuđilo 110 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Rasvijetljeno razbojništvo: Uhapšen Prijedorčanin koji je uz prijetnju oružjem oteo novac od taksiste

Policija je uhapsila A.H. i obavila kriminalističku obradu zbog sumnje da je u utorak oko 3:10 časova u Hambarinama počinio razbojništvo.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru biće dostavljen izvještaj protiv A.H. za počinjeno krivično djelo.

Prijeteći oružjem opljačkao taksistu: Prijedorska policija traga za razbojnikom

Tim povodom oglasio se i taksista Dragoljub Kunić koji je na svom Fejsbuk profilu zahvalio policajcima na brzoj intervenciji:

”Prije svega želio bih javno da se zahvalim Ministarstvu unutrašnjih poslova na brzoj i efikasnoj intervenciji. U noći, sa ponedjeljka na utorak-radeći, smatram pošteno zarađujući dnevnicu za sebe i svoju porodicu, gledao sam smrti pravo u oči. Ponosan sam na MUP, na hrabre momke kojima je trebalo 24 časa da nađu osobu koja je unijela strah i stres kako meni, tako i mojoj porodici, prijateljima pa i svim radnim kolegama koji radimo isti posao. Hvala, hrabri momci! Bili ste na visini zadatka. Obavili ste i više nego očekivano”, istakao je Kunić.

kozarski.com