Kako su počeli prvenstvo prijedorski majstori malog fudbala, tako su ga i nastavili, pobjednički i efikasno.

U 2. kolu Prve futsal lige RS-grupa “Zapad”, KMF “Prijedor” je dočekao ekipu KMF “Jošavka” iz Čelinca a gosti su se proveli kao “bosi po trnju”.

Izabranici trenera Ivanovića deklasirali su svoje protivnike rezultatom 9:0.

Prava je šteta što nije dozvoljeno prisustvo publike u dvoranama jer bi veliki broj ljubitelja malog fudbala mogao da uživa u majstorijama prijedorskih igrača.

Od prvog sudijskog zvižduka domaći su pokazali da ih u ovom susretu interesuje samo trijumf.

Goste je “načeo” kapiten Golić u 2. minuti.

Uslijedile su prilike Panića i Stojnića ali mreža Peulića je ostala netaknuta do 11. minuta kada je šutirao Nišević, a Radujković zakačio loptu pa je upisan autogol.

Do kraja prvog dijela igre pogađali su Stojnić, Miljević i Stojić za visokih 5:0 i već tada se moglo reći da tri boda ostaju u Prijedoru.

Gosti su početkom nastavka pokušali visokim presingom napraviti pritisak i doći do pogotka ali sve njihove pokušaje sjajno je branio golman Vučenović.

Goleadu domaćih nastavio je Miljević u 29. minuti a potom su i Čelinčani imali priliku da dođu do barem počasnog pogotka.

Ipak, šut Nemanje Vujičića u 35. minuti iz penala koji je skrivio Stojić, ukrotio je čuvar mreže Prijedorčana, da bi potom nakon odbijene lopte sjajno odbranio novi udarac istog igrača.

U posljednja tri minuta utakmice golove su postigli Stojnić, Vujković i Vuruna za konačnih 9:0.

KMF Prijedor: KMF Jošavka 9:0 (5:0)

Prijedor
Dvorana “Mladost”
Bez gledalaca
Sudije: Dragojević/Aleksić/Milunić
Strijelci: Golić u 2., Radujković-autogol u 11., Stojnić u 15. i 38., Miljević u 16. i 29., Stojić u 18., Vujković u 39. i Vuruna u 40.minuti

KMF Prijedor
Vučenović, Golić, Miljević, Stojnić, Panić, Pekija, Nišević, Miodragović, Došenović, Lukić, Vuruna, Vujković, Stojić, Marinović

KMF Jošavka
Peulić, Z.Jovanović, M.Vujičić, N.Jovanović, N.Vujičić, Vučić, Kovačević, Dubravac, Petković, Radujković, Dujaković, Kusić, Tepić

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com