U organizaciji Aktiva žena Saveza nezavisnih socijaldemokrata Prijedor u Ljetnoj bašti u našem gradu organizovano je “Veče domaće kuhinje”.

Manifestaciji su prisustvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i potpredsjednica Željka Cvijanović.

Dodik je novinarima rekao da je uvjeren da SNSD ima kvalitet da uspješno sprovede predstojeću kampanju i da na Opštim izborima u BiH ostvari pobjedu, zato što je riječ o narodnoj, nacionalnoj i državotvornoj političkoj partiji.

-SNSD je sa 192.000 članova među kojima je 52.000 žena i 27.000 mladih jedna od najmasovnijih i najbolje organizovanih stranaka na ovim prostorima. Na predstojećim izborima ćemo ostvariti istorijski vrijednu pobjedu – dodao je Dodik.

On je rekao da je ova manifestacija rezultat zalaganja i inspiracije stranačkih aktivista, da zajedno prikupe dodatnu energiju za vrijeme koje očekuje SNSD u narednih mjesec dana.

-Uvjeren sam da će naša pobjeda biti veća nego ona 2006. godine kada smo imali do sada najbolji rezultat – istakao je Dodik.

Na manifestaciji “Veče domaće kuhinje” održan je i prigodan kulturno-umjetnički program, a članice Aktiva žena prijedorskog SNSD-a na 26 štandova predstavile su razna jela iz Potkozarja.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – RTRS