U noći između ponedjeljka i utorka dogodila se provala u kiosk u Kozarcu i pokušaj krađe iz istog.

Da nepoznati lopov ode “praznih šaka” najzaslužniji je radnik firme za obezbjeđenje Sector Security koji je bio u redovnom obilasku u glavnoj kozaračkoj ulici.

Kako nezvanično saznajemo, on je kod kioska Fabrike duvana Banja Luka uočio lice koje je pokušavalo da ukrade robu iz unutrašnjosti a potom se dalo u bijeg, pa osim materijalne štete na objektu nije bilo ukradenih stvari.

Da je radnik obezbjeđenja naišao u posljednji trenutak prije nego što je lopov stigao do plijena pokazuje i fotografija cigareta, koje su vjerovatno bile glavna meta a našle su se uz samu rupu koja je napravljena na kiosku.

-Dana 13.februara oko 03:50 u ulici Maršala Tita u Kozarcu došlo je do pokušaja provale u kiosk od strane nepoznatog izvršioca. Utvrđeno je da tom prilikom ništa nije otuđeno a nepoznato lice je počinilo krivično djelo “Teška krađa u pokušaju”. Policijski službenici PU Prijedor izvršili su uviđaj te preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju identiteta počinioca – potvrđeno nam je iz Policijske uprave Prijedor.

Tekst i foto – Nijaz Huremović/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com