Bilo je puno teških trenutaka, ali kada vam Bog da talenat i moć da vladate sobom ne morate da brinete, jer je uspjeh zagarantovan – kroz osmijeh je kazala

Stilistica Jelena Govedarica tokom deset godina svoje karijere uspjela je sakriti privatni život. Krila ga je kao zmija noge. I to s razlogom. Željela je svoj posao staviti u prvi plan i u tome je i uspjela. Svoju desetu godišnjicu proslavila je 53. Fashion Show-om.

Možemo sa pravom reći da je to neobično za osobe iz javnog svijeta. Jelena je svoju karijeru radila sama, bez ičije pomoći. Rano je postala samostalna i svojim trudom i zalaganjem je dospjela ovdje gdje je danas. Na pitanje o ljubavi, kazala je:

– Sve moje ljubavi su burno završavale, jer su i bile prave (osmijeh). Ljubav je mentalna telepatska veza između dvoje ljudi koja preraste u stabilan odnos uz ozbiljan trud partnera. A ja sam imala takvu jednu – rekla je Jelena.

Kada bi birala koji ti je najteži period života, koji bi izabrala. Jelena je uz kratko šutanje odgovorila:

– Prije sedam godina uzela sam život u svoje ruke, bez para. Samo sam imala snagu i viziju te sam uz pomoć te dvije svari otvorila školu „Models by JG“. Bilo je puno teških trenutaka , ali kada vam Bog da talenat i moć da vladate sobom ne morate da brinete, jer je uspjeh zagarantovan – kroz osmijeh je kazala.

Osvrnuli smo se na težinu i surovost posla kojim se ona bavi, te smo je upitali koliko je zapravo teško „vladati“ u ovakvom svijetu dje postoje velike količine ljubomore:

– Sve one koji su surovi smatram velikim fanovima i opraštam im, jer pružaju ono što imaju u sebi. Previše sam uložila u ljude, počevši od suza do strpljena… Nije važno šta misle ljudi, bitno je šta misli Bog. Čim vas neko napada ili konstantno primjećuje, kako ga ne vole i opterećen je time i tada čovjek nije u harmoniji sa samim sobom i nema problem sa vama već sa sobom – završava Govedarica.

Express Magazin