Tradicija se nastavlja, pred nama je ovog četvrtka još jedna kupovina do ponoći.

U Prijedoru se dva puta godišnje, u proljeće i jesen, organizuje Shopping night, kupovina do ponoći uz povoljnije cijene.

Nakon što je posljednji Shopping night održan krajem oktobra prošle godine, na redu je „proljetna“ kupovina do ponoći, nešto što je za stanovnike mnogih evropskih i svjetskih gradova uobičajena i česta pojava.

Svi oni koji su se odlučili da ovoga četvrtka, 25.maja, obave kupovinu u centru Prijedora, mogu sasvim solidno da uštede u periodu od 18:00 do 24:00 časova.

Naime, u 20-ak prodavnica, butika i trgovačkih radnji, na dijelu od Gradske tržnice do kraja šetališne zone glavne ulice (ulice Akademika Jovana Raškovića, Kralja Petra I Oslobodioca, Branislava Nušića, Miloša Obrenovića i Zanatska), Prijedorčane očekuju sniženja i do 20 odsto na dio ili na cjelokupan asortiman koji se nudi.

Proljetni Shopping night vam omogućava da povoljnije kupite kozmetiku, odjeću, obuću, sportsku opremu i druge artikle.

Spisak radnji u akciji Shopping night: Sport vision 8, Juventa Sport 1, CM, Oppossitte, Atletiko, Bojprom, Sport Reality 7, Bonel, Roki, Bonatti, Mobil Co, Vulecco Kappa, DM drogerie markt, Evolution, Legend BiH, Tiffany, Maraton, Skin, Juventa Sport 2, Valentio, Dea Cosmetic, Grossist, Mobil Lux i Sana linea.

Sve navedene radnje imaju dozvolu da rade sve do ponoći tako da svoju kupovinu možete obaviti i u kasnim večernjim časovima.

Podsjetimo, pokretač i inicijator prve „kupovine do ponoći“ u našem gradu u maju mjesecu 2011. godine, bilo je preduzeće „Sport vision“ iz Bijeljine koje Vam i ovaj put nudi 20 odsto popusta na asortiman u svojoj trgovini koja se nalazi preko puta parka u centru grada (nekadašnji Expres restoran).

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com