snsd pd-11septembarPredsjednik prijedorskog Gradskog odbora SNSD-a Drago Tadić izjavio je da je izborni cilj SNSD-a da u Prijedoru osvoji 13.500 glasova za parlamente, te 60 odsto glasova od ukupnog broja izašlih birača za zajedničke kandidate za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović.

“Očekujemo uvjerljivu pobjedu SNSD-a u Prijedoru. Želimo da kampanja prođe u fer i korektnoj trci. Sigurni u pobjedu i očekujemo da i ostali igraju fer. Ne želimo da pričamo o drugima. Pričaćemo o tome šta smo uradili i šta ćemo raditi”, rekao je Tadić novinarima u Prijedoru gdje je lokalno rukovodstvo SNSD-a održalo sa aktivistima sastanak pod nazivom “Veče pred izbore”.

Tadić je nosilac liste SNSD-a u Izbornoj jedinici jedan za Narodnu skupštinu Republike Srpske, na kojoj su iz Prijedora još i Gordana Dukić, Dalibor Pavić i Ljiljana Kragulj, dok je kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Saša Bursać.

Bursać je rekao da je Izborna jedinica jedan za Parlamentarnu skupštinu BiH veoma velika, da obuhvata tri izborne jedinice za Narodnu skupštinu Republike Srpske, da ima osam jakih i veoma ozbiljnih kandidata iz SNSD-a i da je izborni cilj prijedorskog SNSD-a da mjesto u parlamentu BiH dobije direktno.

SRNA