dobro-jutro-komsija-3-premijera-1Domaća komedija „Dobro jutro komšija“ doživjela je svoj treći nastavak, koji je premijerno prikazan večeras u kinu „Kozara“ pred brojnim Prijedorčanima.

Potkozarske zgode i nezgode na filmsko platno i ovaj put je prenio Pero Špadić koji je siguran da će i ovaj nastavak, kao i prethodna dva, naći put do svoje publike.

Na režiserskoj stolici u trećem nastavku sjedio je Mladen Marijanović, koji kaže da je “Dobro jutro, komšija 3” tehnički nadmašio prethodna dva filma.

Ljetos je snimanje u Gornjim Orlovcima proteklo u veseloj i uigranoj atmosferi.

Glumačku ekipu i ovaj put predvode Radenka Ševa, Aleksandar Stojković Piksi, Mirela Predojević, Ivana Hrvaćanin, Nataša Ivančević, Željko Kasap, Dean Batoz, Tatjana Binjaš, Amir Škrgić, Jelena Govedarica i drugi.

Film je rađen u kooprodukciji RTV Prijedor i BN televizije.

Na repertoaru kina „Kozara“, ova domaća komedija će se naći do 8. novembra, od 20.00 časova.

Tekst – RTV Prijedor
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

dobro-jutro-komsija-3-premijera-2 dobro-jutro-komsija-3-premijera-3 dobro-jutro-komsija-3-premijera-4 dobro-jutro-komsija-3-premijera-5 dobro-jutro-komsija-3-premijera-6 dobro-jutro-komsija-3-premijera-7 dobro-jutro-komsija-3-premijera-8 dobro-jutro-komsija-3-premijera-9 dobro-jutro-komsija-3-premijera-10 dobro-jutro-komsija-3-premijera-11