dns-tribina-busnovi-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

U Busnovima kod Prijedora večeras je održana predizborna tribina Demokratskog narodnog saveza na kojoj je kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred ove stranke Milenko Đaković istakao da je DNS siguran u pobjedu u ovoj mjesnoj zajednici.

“Ovo selo je shvatilo da ne vrijedi drugima davati glasove jer do sada nisu imali nikakve koristi od toga, a od kada su počeli podržavati DNS, u selu se situacija ozbiljno promijenila i ljudi to razumiju i sa sigurnošću će podržati kandidate za odbornike, a posebno dva kandidata sa ovog područja”, rekao je Đaković.

On je dodao da je u ovom selu rekonstruisan dom, asfaltiran put, a planiran je nastavak realizacije brojnih projekata infrastrukture, prije svega vodosnabdijevanje sa tomašičkih jezera.

dns-tribina-busnovi-2Kandidat za odbornika za Skupštinu grada Prijedora ispred DNS-a Brane Radanović izjavio je novinarima da će se ukoliko bude izabran za odbornika zalagati za razvoj sela i da se selu vrati dostojanstvo koje mu pripada.

“Poboljšanje uslova vodosnabdijevanja, elektromreže i putne infrastrukture samo su neki od preduslova da se našem seljaku stvore normalni uslovi za život i da ne bude ugrožen na bilo koji način. Brigom o seljaku i o socijalno ugroženima želim da doprinesem boljem životu naših ljudi”, rekao je Radanović.

Na tribini su se obratili i kandidati sa odborničke liste Vlado Radić, Predrag Starčević i Dragana Kordić, kao i nosilac odborničke liste DNS-a Duško Ivić.

Tribini u Busnovima prisustvovao je i kandidate sa liste DNS-a podržao predsjednik DNS-a Marko Pavić.

DNS Prijedor

dns-tribina-busnovi-3 dns-tribina-busnovi-4 dns-tribina-busnovi-5 dns-tribina-busnovi-6 dns-tribina-busnovi-7 dns-tribina-busnovi-8 dns-tribina-busnovi-9 dns-tribina-busnovi-10 dns-tribina-busnovi-11 dns-tribina-busnovi-12 dns-tribina-busnovi-13 dns-tribina-busnovi-14 dns-tribina-busnovi-15