dvorana mladost-fitnes sala (1)U godini u kojoj obilježavaju vrijedan jubilej, 40 godina postojanja, Javna ustanova Dvorana „Mladost“ Prijedor je napravila nove pomake u svom radu.

Prema riječima direktora ove ustanove Darka Stojanovića, u posljednjih mjesec dana u potpunosti je renovirana sala za fitnes koja sada ima površinu od oko 100 kvadratnih metara.

-Ranije je u ovom prostoru bila teretana ali prihodi od zakupa bili su niski. Zbog sve veće zainteresovanosti Prijedorčana za fitnes, vježbanje i razne vrste plesa, te nedovoljnog prostora za tako nešto, odlučili smo se da renoviramo postojeći prostor i ponudimo ga našim sugrađanima po povoljnim cijenama – kaže Stojanović.

dvorana mladost-fitnes sala (2)On dodaje da je prostor koji se nalazi u Aneksu dvorane, proširen, postavljena su nova ogledala te klima uređaj, a uskoro će na raspolaganju biti i nove strunjače.

-Osim prostora za vježbanje i trening, korisnici imaju na raspolaganju i manju svlačionicu, a moćiće da koriste i one veće u kojima se nalaze tuševi. Skromna sredstva za ovu namjenu obezbijedili smo iz prihoda dvorane koja je lani poslovala pozitivno – ističe direktor ove Javne ustanove.

Za sve one koji su zainteresovani za iznajmljivanje ove sale za fitnes po povoljnim cijenama, informacije o uslovima i terminima mogu dobiti putem broja telefona 052/211-808.

On je dodao da je nedavno, uz finansijsku pomoć Gradske uprave Prijedor, nabavljen i novi semafor, a svoju „premijeru“ imao je tokom finalne utakmice Kupa Republike Srpske u kojoj su rukometašice „Mire“ bile bolje od ekipe „Borje“ iz Teslića.

-Stari semafor je bio u jako lošem stanju pa je bilo neophodno da nabavimo novi, s obzirom da će od naredne sezone Prijedor imati čak tri ekipe u najvišem rangu takmičenja. Osim „starosjedilaca“, rukometaša „Prijedora“ i rukometašica „Mire“, košarkaši „Prijedora“ će od jeseni igrati sa najboljim bh. ekipama, a ispravan semafor je neohodan za sve ove utakmice – rekao je Stojanović.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

dvorana mladost-fitnes sala (3) dvorana mladost-fitnes sala (4) dvorana mladost-novi semafor