avaz-ubistvo maksimovicSinoć uhapšena dvojica Prijedorčana, osumnjičena za ubistvo Milana Maksimovića (50) iz Gradine kod Prijedora otpuštena su iz službenih prostorija CJB Prijedor i trenutno se ne mogu dovesti u vezu s izvršenjem krivičnog djela – rekla je Marija Matić, portparol CJB Prijedor.

Ona je dodala da policijski službenici ovog Centra provjeravaju veći broj lica koja su bila u kontaktu sa ubijenim, te njihove alibije radi eventualne umiješanosti istih u izvršenje ovog krivičnog djela.

Podsjećamo Milan Maksimović ubijen je s dva hica iz pištolja u subotu u zaseoku Špadići na lokalnom putu prema Donjoj Marićkoj kod Prijedora. Slučaj Tužilaštvu u Banjaluci prijavljen je oko 17 sati kada je počela potraga za ubicom prijedorskog trgovcima autima.

avaz-istraga-maksimovic-ubistvo (1)Milan Maksimović (50), mještanin Gradine kod Prijedora, ubijen je u subotu u zaseoku Špadići na lokalnom putu prema Donjoj Marićkoj kod Prijedora. Milan, koji se navodno bavio preprodajom automobila, likvidiran je s dva hica iz pištolja, u predjelu glave i grudnog koša.

Dnevni avaz

Prve informacije o ovom ubistvu možete pročitati OVDJE

Informacije od nedjelje ujutro o ubistvu Maksimovića možete pročitati OVDJE

Vezane vijesti:

PRIJEDOR: UBIJEN MILAN MAKSIMOVIĆ
http://www.prijedordanas.com/?p=50257

TRGOVAC AUTOMOBILIMA LIKVIDIRAN SA DVA HICA: JUTROS NASTAVLJEN UVIĐAJ – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=50302

UBIJEN MILAN MAKSIMOVIĆ: UVIĐAJ TRAJE I DANAS – VIDEO
http://www.prijedordanas.com/?p=50311

NAKON LIKVIDACIJE PRIJEDORČANINA: UHAPŠENE DVIJE OSOBE OSUMNJIČENE ZA UBISTVO TRGOVCA AUTIMA
http://www.prijedordanas.com/?p=50386