sloga trn-omarska (1)Pribojavali smo se ovog susreta, ne zbog eventualnog poraza jer i porazi su sastavni dio takmičenja, već zbog sudije Mitrovića koji nas je do sada u nekoliiko navrata „masakrirao“, a ovog puta je doktorirao. Dao nam je tri crvena kartona i šest žutih. Sva je sreća pa da nije došlo do prekida i težih posljedica.

Susret je odigran po hladnom i kišovitom vremenu i od početka je krenulo oštro. Sloga je ušla bolje u susret i ispočetka imala više od igre i nekoliko šansi. Međutim, u 20. minutu Lale je udario Krecelja laktom i zaradio isključenje. Od tog momenta Omarska je polako preuzimala inicijativu. Ipak u 45. minutu penal za Slogu.

Penal je možda i bio, ali je sudija prestrogo isključio golmana Begovića. Na gol je stao Romanić Bojan, ali nije uspio zaustaviti šut i na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 1-0 za Slogu

sloga trn-omarska (4)U drugom poluvremenu pokušali smo izjednačiti, ali u 58.minutu zbog navodnog simuliranja sudija Mitrović je pokazao drugi žuti Jaćimoviću. Nekoliko trenutaka kasnije Travar je grubo faulirao Nišević Nemanju, a Mitrović na opšte iznenađenje isključuje obojicu. Uzavrelo je tada i na klupi, pa je Mitrović dao crveni karton treneru Vuleti i odstranio Svetu Krecelja sa klupe Omarske. Prekid je trajao pet minuta, ali je susret ipak nastavljen.

Do kraja se igralo devet na osam. I u tim uslovima Omarska je bila konkretnija, posebno u poslednjih desetak minuta, ali nije uspjela doći do izjednačenja. Poraženi smo, ali ostaje gorak okus u ustima.

Osim pet crvenih sudija Mitrović je skoro svim igračima Omarske pokazao i žuti karton, pa nas je potpuno „masakrirao“ za nastavak takmičenja i sljedeće kolo protiv Jedinstva iz Žeravice. Ipak, svaka čast momcma i posebno „Gerili“ koja je pjevala cijelo vrijeme i pored stalne kiše.

I dalje smo prvi, pa nastavljamo dalje, iako nam je jasno dato do znanja da se malo primirimo. Ipak, preživjeli smo, ovaj poraz će vjerovatno stvoriti inat kod igrača i uprave, pa očekujemo da ćemo još više raditi, trenirati i još bolje igrati u narednom periodu.

Sloga : Omarska 1:0

Trn
Stadion FK Sloga
Strijelci: Kukić u 45. minuti (penal)
Sudija: Mitrović (Šamac)
Žuti kartoni: Rađenovć, Ivić,Damjanić (Sloga) Zdjelar, Nišević Dejan, Romanić Bojan, Višić, Malešević, Grahovac(Omarska)
Crveni kartoni: Lale, Travar P. (Sloga), Begović, Jaćimović, Nišević Nemanja, (Omarska)

Sloga:
Babić, Lale, Dojčinović, Rađenović (Savičić), Đurić, Miladinović (Dubočanin), Ivić, Damjanić, Paripović, Travar P.,Kukić (Surtov)

Omarska:
Begović, Nišević Nemanja, Romanić Bojan, Nišević Dejan, Višić, Grahovac, Zdjelar, Malešević (Romanić Dejan), Jaćimović, Hrvaćanin, Krecelj

FK Omarska

sloga trn-omarska (2) sloga trn-omarska (3) sloga trn-omarska (5)