rudar prijedor-gavran-ispadanje iz kupa rsU Rudar-Prijedoru, koji je, kao branilac trofeja u Kupu Republike Srpske, na startu novog ciklusa takmičenja, 23.po redu, eliminisan minimalnim porazom 0:1 na gostovanju drugoligašu teslićkom Proleteru, izražavaju žaljenje zbog ispadanja. Ipak, šefu stručnog štaba ovog bh.premijerligaša Borisu Gavranu neke stvari su, poslije ove utakmice, mnogo jasnije.

-Spletom okolnosti, zbog povreda i kartona, ukazali smo priliku momcima, koji nisu imali dovoljnu minutažu. Vjerovatno su i sami mislili da zaslužuju više i očekivao sam da tu utakmicu shvate tako da mi dokažu da nisam do sada bio u pravu. Tek sada su kod mene napravili prepad, jer sam postao svjestan i da nemam alternative za prvotimce koji su u prvom planu – naglasio je Gavran.

Misli su već okrenute ka subotnjem okršaju u borbama za bodove, ovogodišnjem finalisti Kupa BIH, Širokom Brijegu, protiv kojeg će „rudari sa Sane“ odmjeriti snage i u utorak na stadionu „Pecara“ u šesnaestini finala Kupa BiH. Mnogo je problema oko igračkog kadra, izvjesno je da će zbog žutih kartona izostati Nebojša Pejić, Stipe Miloš i Čedomir Ćulum.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com